8 Temmuz 2014 Salı
Yemek Peçeteleri
Misafirlerin, öğle ve akşam yemeklerinde kullandıkları kumaş peçetelerdir. İşletmenin sınıfına ve servisin kalitesine göre keten, pamuklu veya teri - koton kumaşlardan yapılır. Yemek peçetelerinde emicilik, tutuculuk ve kolay temizlenebilirlik gibi özellikler bulunmalıdır. Ayrıca dekoratif amaçlı kullanılan kumaş peçetelerin, kolay şekil alabilme özelliğine de sahip olması gerekir. Peçetelerin rengi, masa örtüleri ve salonun diğer tefrişi işe uyumlu olmalıdır. İşletmelerde ağırlıklı olarak beyaz renk seçilirken açık tonlarda, renkli olanlar da kullanılmaktadır. Boyut olarak kare biçimli olup 45X 45 cm ile 60 X 60 cm arasında değişebilmektedir. Bunların en kullanışlı olanları, 50 X 50 cm boyutlarında olanlardır.
Share this article!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder