14 Temmuz 2014 Pazartesi
Kağıt Peçete
Kağıt peçeteler genellikle yeme-içme mekanlarında kullanılır. Fast food restoranlarda ve atıştırmalık ayak üstü mekanlarda genellikle tek katlı dispanser peçete kullanırken, tam servis restoranlarda en az iki katlı peçete kullanılmaktadır. Kağıt peçetelerde kat sayısı arttıkça kalite hissi de artmaktadır. Kağıt peçeteler bölümünde seçeceğiniz bir renk veya desenin aynısını masa örtüleri bölümünde de bulabileceğinizi özellikle hatırlamak isteriz. Böylelikle mekanınız için kolaylıkla bir masa üstü konsepti oluşturabileceksiniz. Kağıt peçetelerde uluslararası standartlar açısından en yaygın ebatlar 24x24 cm, 33x33 cm ve 40x40 cm’dir. 24 cm peçeteler genellikle içecek servisinde, kahve, çay ve tatlı servisinde tercih edilirken, 33 cm ve 40 cm’lik peçeteler yemek servislerinde tercih edilmektedir. 40 cm ebatındaki peçeteler genellikle yemek masalarında herhangi bir peçetelik kullanılmadan çatal-bıçak servisiyle birlikte daha uyumlu bir şekilde yerleştirilebildiği için tercih edilmektedir.
Share this article!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder